Auto

Wegenbelastingvrij

Alle auto's zonder BPM en wegenbelasting
Alle auto's | BPM | Wegenbelasting | Groen rijden | Nieuws | Meer

Nieuws milieuvriendelijk auto rijden

Het blijft spannend hoe het fiscale regime is ten aanzien van milieuvriendelijke auto's. Wij houden het nauwkeurig voor u bij. Lees hieronder recente nieuwsberichten.

Nieuws wegenbelastingvrij autorijden

Alleen elektrische auto?s wegenbelastingvrij
Per 2017 kan alleen nog wegenbelastingvrij worden gereden in een 100% elektrische auto. Gelukkig wordt elektrisch rijden wordt in Nederland steeds aantrekkelijker. Zowel qua prijs als qua gebruik. De gebruiksafstand van een elektrische auto, de zogenaamde actieradius, neemt steeds meer toe. En er komt steeds meer aanbod, dat hopelijk om termijn zal leiden tot meer […]

Wegenbelastingvrij in 2017
Zijn er nog auto’s vrij van wegenbelasting per 2017? De Rijksoverheid heeft het stelsel van autobelastingen aanzienlijk vereenvoudigd. De Rijksoverheid geeft duidelijk aan hoeveel wegenbelasting u moet betalen. Hoogte motorrijtuigenbelasting 2017 In het kort komt het voor een reguliere personenauto op het volgende neer; Vol-elektrische auto’s betalen geen wegenbelasting. Hybride of zeer zuinige milieuvriendelijke auto’s […]

Auto?s zonder wegenbelasting in 2016
Geen wegenbelasting meer in 2016? Helemaal geen wegenbelasting meer in 2016 zou natuurlijk ideaal zijn, want het zou veel mensen een enorm bedrag in de portemonnee schelen. Helaas moeten we je teleurstellen, want slechts een klein deel van de auto?s op de Nederlandse markt heeft recht op vrijstelling van wegenbelasting. Deze regel is ingegaan vanaf […]

Nieuws over belastingvrij rijden ...

Nieuws auto's algemeen

Volkswagen Passat overtuigend 'Auto van het Jaar 2015'
Met een zeer overtuigende score mag de Volkswagen Passat zich de Auto van het Jaar 2015 noemen. De Passat wist 340 punten in de wacht te slepen en eindigt daarmee bijna honderd punten boven de nummer 2, de Citroën Cactus.

Hyundai toont twee hybride Tucson's
Hyundai neemt niet alleen de 'gewone' gloednieuwe Tucson mee naar Genève, maar vergezeld deze meteen met twee hybride-aangedreven studiemodellen. De beide modellen showen aandrijftechnologie die Hyundai in toekomstige modellen wil gaan gebruiken. En zeker in ons land kunnen die op succes gaan rekenen.

Bugatti Veyron neemt afscheid met 'La Finale'
Het zit erop voor de nu al legendarische Veyron. Tien jaar geleden besloot Bugatti dat ervan niet meer dan 300 gesloten en 150 dakloze versies gebouwd en verkocht zouden worden. Dat is nu voltooid en de Veyron La Finale markeert dat heugelijke feit door tegelijkertijd een visueel eerbetoon te brengen aan de allereerste Veyron.

Volvo presenteert V60 D5 Twin Engine
In navolging op de V60 D6 Plug-in Hybrid lanceert Volvo nu ook een minder krachtige hybride-versie van de V60. Hij heet V60 D5 Twin Engine en debuteert in een gelimiteerde Special Edition.

Honda Civic Type-R hangt z'n spoilers al buiten
Door de vele teasers en spyshots en meerdere conceptcars weten we vrijwel alles al over Honda's nieuwste. En toch komen deze gelekte foto's van de nieuwe Civic Type-R als een giller binnen.

Bron: Autowereld

(C) 2011 Wegenbelastingvrij.net | Home | Wegenbelastingvrij | Contact & Voorwaarden